Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο διοικητικό συμβούλιο της Nintendo ο ιδρυτής της Illumination, Chris Meledandri

*
Ο CEO της Illumination Entertainment, Chris Meledandri, γίνεται πλέον εξωτερικός διευθυντής της Nintendo, σύμφωνα με την οικονομική μελέτη της εταιρείας. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται αυτή τη στιγμή για την παραγωγή της ταινίας Mario, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Υπάρχει μάλιστα στενή συνεργασία μεταξύ του Meledandri και του Shigeru Miyamoto, η οποία φαίνεται πως γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο ίδιος ο πρόεδρος Shuntaro Furukawa είπε πως η Nintendo εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας animation και σε άλλα της franchise.

Ο γενικός διευθυντής της Illumination είναι και παραγωγός δημοφιλών σειρών και ταινιών κινουμένων σχεδίων, όπως των Εγώ, ο Απαισιότατος, Μπάτε σκύλοι αλέστε, Minions και Dr. Seuss' The Grinch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*